FLOWER SHOW 2012 KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Bu yıl ikincisi düzenlenen Flower Show Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Fuarı Ziyaretçilere kapılarını açtı.

FLOWER SHOW 2012 KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen Flower Show Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Fuarı Ziyaretçilere kapılarını açtı.her  Geçen yıl daha da verimli ve görkemli geçen Flower Show bu yıl yine sektörün  buluşma noktası olacak.  
 
Katılım Yüksek
 
Flower Show Türkiye’de,  geçen yıl,  22 farklı ülkeden 278 katılımcı firma yer aldı ve 45 farklı ülkeden toplam 9.417 kişi tarafından ziyaret edildi. Fuar alanında bu yıl yabancı firmaların çokluğu dikkat çekiyor. Sektörde her geçen gün gelişen firmalar bu fuarda kendilerini sergileme fırsatı buluyorlar. Artan katılımcı sayısının yanı sıra ziyaretçi sayısında da ciddi bir artış bekleniyor.
 
Katılımcılar Hazırlıklı
 
Geçen sene yüksek katılımla bir hayli verimli geçen Flower Show 2011'in ardından bu yıl katılımcıların daha tecrübeli olmalarıyla da beraber fuarın sektöre olumlu yönde etkisi bekleniyor.1 yıldır bu fuara hazırlanan katılımcılar emeklerinin karşılığını alacağa benziyor.
 

Paylaş: 

Diğer Haberler